Navne

7. december 2018 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Mindeord

7. december 2018 - 02:00

På vegne af kollegaerne hos KLC, Kolding Lastvognscenter A/S, skriver indehaver Jeppe Schultz, salgschef Jørgen Schultz og direktør Ebbe Finn Christensen følgende mindeord:

 

Det er trist og sørgeligt - vi har mistet vores kære kollega Hans Jørgen Jensen. Hans Jørgen kæmpede bravt mod en sygdom gennem halvandet år, men måtte den 4. december slippe livet.

 

Hans Jørgen har været hos KLC A/S siden 2004, hvilket har givet et bredt kendskab til virksomheden, og vore kunder i såvel Danmark som ikke mindst Norge. Stabilitet, fleksibilitet og loyalitet var nøgleord om Hans Jørgen. Hans Jørgen har i en årrække haft ansvaret for KLC’s eksport til Norge, ligesom han har spillet en stor rolle i vore indkøb hos forskellige fabrikker i Polen og Tyskland.

Vi vil savne Hans Jørgen som den gode kollega, der havde overblik og altid var hjælpsom. Hans rolige sind og ”rullen med øjnene”, når tingene ikke fungerede. Hans Jørgen var glad og positiv, og det gav smittende effekt ved vore møder i Kolding.

 

Sygdomsforløbet tog ikke det gode humør fra ham. En telefonsamtale med Hans Jørgen indeholdt et kort tørt grin med glimt i øjet fra ham som standard – ”det fixer jeg” – var hans motto. Sådan vil vi huske ham.

 

Hans Jørgen efterlader et tomrum hos mange, han var aldrig alene.

Vore tanker går til Hans Jørgens familie og efterladte.

 

Æret være hans minde.

Læst i alt:

37 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger