Navne

18. juli 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

NDI opruster i Danmark

18. juli 2018 - 01:43

Inden længe kan Kasper Thomsen, eksportdirektør hos NDI Group A/S, også skrive salgsdirektør for Danmark på CV’et. Her står han over for at skulle løfte det danske marked på både salg, service og rådgivning - men det er absolut ikke fremmed territorie for ham.

 

Kasper Thomsen har i sine fire år hos NDI stået i spidsen for eksportmarkederne, hvor han har været med til at sikre en positiv udvikling med tocifrede vækstrater årligt. Nu er han klar til også at overtage det danske marked og effektivisere forretningen.

 

Når Kasper Thomsen sammen med virksomhedens danske sælgere overtager ansvaret for salget i Danmark, betyder det, at NDI fremover kan udnytte sine ledelsesmæssige ressourcer yderligere og på sigt tilbyde kunderne bedre rådgivning og konkurrencedygtige priser.

Kasper Thomsen fortsætter nemlig med at have ansvaret for eksporten til lande udenfor Norden, der ledes af fire area sales managers.

»Med vores fire stærke area sales managers på eksportmarkederne, ser jeg frem til at få et udvidet ansvar på det danske marked. Jeg ser specielt frem til at samarbejde med danske sælgere og kunder, og jeg vil fortsat værne om NDI’s kerneværdier og gøre mit bedste for, at vi leverer markedets bedste service,« fortæller Kasper Thomsen.

 

Med Kasper Thomsen ved roret er NDI’s eksportforretning mere end fordoblet over de seneste fire år, og dén vækstrate håber både han og NDI at kunne tage med sig på det danske marked.

Læst i alt:

696 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger