Navne

12. november 2021 - 10:39

App linkNu på Google Play

Norrecco vil styrke relationen til vognmænd

12. november 2021 - 10:39

Flemming Kjær er blevet ansat som logistikansvarlig i miljøvirksomheden Norrecco pr. 1. november 2021. Her skal han sikre, at virksomheden kommer endnu tættere på vognmænd og samarbejdspartnere i hele landet


For Flemming Kjær betyder skiftet til Norrecco, at han skal sætte sin ekspertise i spil på den anden side af bordet. Han kommer nemlig med 35 års erfaring fra vognmandsbranchen, hvoraf de sidste 10 år har været hos Danske Fragtmænd. Her var han bl.a. med til at opbygge walking floor-afdelingen, som håndterer transport af affald for miljøvirksomheder som Norrecco.


- Jeg glæder mig til at komme i gang. Min opgave bliver at styrke relationen til vognmænd og samarbejdspartnere, så vi sammen kan levere endnu bedre løsninger til markedet, fortæller Flemming Kjær.


Han uddyber, at et vigtigt første skridt på vejen er, at arbejdet med at sikre Norreccos pladser rundt om i landet hurtigere tømmes, så de altid fremstår præsentable og funktionelle for de vognmænd og kunder, der bruger dem dagligt.


- Derfor er relationen til dem og samarbejdet om, hvordan vi kan gøre logistikken endnu mere optimal i forhold til deres arbejdsgange, utrolig vigtig for, at vi kan blive ved med at levere løsninger, der skaber høj kundetilfredshed og værdi, forklarer han.


Ikke plads til flaskehalse på Norreccos pladser
Hos Norrecco har man et ønske om at komme tættere på vognmændene. Der kan let opstå flaskehalse, hvis ikke pladserne hurtigt ryddes og affald og jord køres væk. Og samtidig stiger virksomhedens aktivitetsniveau hastigt, og mængderne, man håndterer, vokser støt. Derfor har det været nødvendigt at sætte ekstra fokus på logistikken.


Norrecco har haft et tæt samarbejde med Flemming Kjær gennem de sidste seks år. Det var derfor en nem beslutning, da man skulle finde den ny logistikansvarlige, forklarer Kristian Tværmose, direktør for Norreccos aktiviteter i Vestdanmark.


- Det er vigtigere end nogensinde før, at vi kommer tættere på vores eksterne vognmænd og samarbejdspartnere, så vi kan blive ved med at udvikle vores løsninger, så de matcher deres behov, samtidig med at vi som organisation vokser. Og til at stå i spidsen for den indsats er Flemming Kjær den helt rette med sin lange erfaring fra transportbranchen, slutter Kristian Tværmose.

 

Læst i alt:

1885 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger