Navne

1. februar 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

NorSea hædret for sikkerhedskultur

1. februar 2019 - 01:43

AGA er Nordeuropas førende industrigasselskab, og virksomheden har netop afholdt AGA Safety Day i Stockholm, hvor leverandører fra hele Skandinavien og Baltikum var samlet.

 

26 leverandører var med i opløbet til AGA Safety Award for Best Safety Culture, men det blev NorSea, der løb med prisen. NorSea transporterer industrigas med selskabets egne lastbiler på vegne af AGA.

 

»Det er en branche, hvor sikkerheden er på et vanvittigt højt niveau, og vi kunne se, at vi virkeligt var oppe mod nogle dygtige virksomheder, så det er en stor cadeau til vores daglige indsats. Det er vi rigtigt stolte af, for det er en basal del af vores DNA, og vi arbejder hele tiden hele tiden på vores sikkerhedskultur, hvor den menneskelige faktor er afgørende. Det tjener alle vores medarbejdere til ære, at vi har modtaget denne pris, for det er noget, vi har arbejdet endnu mere målrettet med de senere år. Sikkerhed har altid været i fokus, men vi tog en beslutning om at stille endnu højere krav til os selv, og det er dejligt at se, at det bliver anerkendt af andre,« siger Anders Aalund Olsen, Head of Logistics & Offshore Solutions, der deltog i sikkerhedskonferencen sammen med Steffen Andersen, Team Leader Trucking.

Foto: Anders Aalund Olsen (midt for) og Steffen Andersen (t.h) modtog AGA Safety Award på scenen ved AGA Safety Day i Stockholm.

 

Læst i alt:

724 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger