Navne

23. september 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny afdelingsleder til autoområdet på Syddansk Erhvervsskole

Ny afdelingsleder til autoområdet på Syddansk Erhvervsskole

23. september 2021 - 01:44

René Stig Jacobsen er ny afdelingsleder for uddannelserne lastvogns- og personvognsmekaniker samt autoområdets AMU og efteruddannelse på Syddansk Erhvervsskole i Vejle pr. 20. september.

 

- Sammen med de dygtige medarbejdere i afdelingen glæder jeg mig rigtig meget til at udvikle og uddanne eleverne på uddannelserne og vores kursister. At udvikle en samlet afdeling for autoområdet sammen med medarbejderne. Det driver mig både menneskeligt og ledelsesmæssigt at flytte mennesker og at få andre til at lykkes, lyder det fra René Stig Jacobsen om den nye stilling.

 

René Stig Jacobsen kommer bl.a. fra en tidligere stilling som afdelingschef for Service og Forretningsudvikling hos Trekantsområdets Brandvæsen. Her har han i en årrække varetaget værkstedsdriften af to autoværksteder, bygningsdriften af ni brandstationer, implementering af nyt it-system på autoværksteder, planlægning, budgetter osv. Inden da var han gennem otte år logistik- og indkøbschef hos Lindab A/S.

Læst i alt:

386 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger