Navne

6. september 2019 - 02:38

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny bog: Freja baner vejen

Ny bog: Freja baner vejen

Forsiden af den nye bog Jørgen Hansen – Freja baner Vejen.

6. september 2019 - 02:38

Bogen Jørgen Hansen – Freja baner Vejen er iværksætterhistorien om, hvordan Freja Transport & Logistics A/S på små 35 år udvikler sig fra to mænd og et par fastnettelefoner til en global logistik- og transportvirksomhed.

 

- Vi skal bruge kræfterne på en maraton, ikke mange små sprint, lyder et af Freja-grundlæggeren Jørgen Hansens mottoer.

 

Dermed slår han fast, at vellykket iværksætteri ikke er et quickfix men mange år med hårdt slid, snilde, godt humør, en vis portion held og en virksomhedskultur, hvor medarbejderne bakker hinanden op og går i samme retning.

Speedy og Pangel

Freja Transport & Logistics A/S er i dag en af Skandinaviens største transport- og logistikvirksomheder. De i omegnen af 750 ansatte arbejder i afdelinger i både Danmark, Polen, Sverige, Finland, Norge og Kina.

 

Det var den 26-årige speditionsuddannede Jørgen Hansen (af venner og medarbejdere kaldet Speedy), der i 1985 startede Freja sammen med kollegaen Frede Alstrup (kaldet Pangel). Dengang som nu har virksomheden sit hovedsæde i Skive og holder fast i sunde værdier som flid, godt humør, sparsommelighed og en direkte kommunikation, der er til at forstå for de fleste.

Midtbanegeneral

Som barn og ung var Jørgen Hansen en ivrig, temperamentsfuld fodboldspiller i den lille by Gundersted. Han var midtbanegeneralen, der løb solen sort for at vinde og forstod at spille de andre gode. På samme vis løber Jørgen Hansen som virksomhedsejer, topchef og nu arbejdende bestyrelsesformand fortsat forrest, når medarbejderskaren af såkaldte frejanitter søger at blive stadigt bedre til at hjælpe kunderne med optimale transport- og logistikløsninger.

 

Freja er et levende eksempel på, at det rent faktisk er muligt at udvikle sig til en fremgangsrig global virksomhed og samtidig at opføre sig ordentligt overfor både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, lyder det videre i pressemeddelelsen om bogen, der er skrevet af erhvervsjournalist og iværksætter Trine Wiese og udgivet på forlaget die Wiese.

Læst i alt:

111 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger