Navne

26. oktober 2018 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny Branch Manager hos Dachser

26. oktober 2018 - 02:30

Danske Allan Wolter, 62 år og hidtil Operations Manager hos Dachser Denmarks filial i Hvidovre, er udnævnt til Branch Manager for Dachser Sweden AB’s kontor i Malmø.

Siden juni 2017 har Allan Wolter fungeret som midlertidig Branch Manager for Dachser i Malmø. Med sine 42 års erfaring inden for logistikbranchen i baglommen skal Allan Wolter nu påtage sig rollen som permanent filialchef for Dachsers kontor i Malmø.

 

Stort aktiv

René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic:

 

- Vi er glade for, at Allan Wolter har valgt at takke ja til stillingen som Branch Manager for vores kontor i Malmø og dermed flytte sit arbejdsliv over på den anden side af sundet. Allan er et stort aktiv for os, og med sin omfattende viden om spedition og specielt Dachsers komplicerede systemtransport kombineret med sit eminente købmandsskab, vil han kunne udvikle og styrke vores markedsposition i det sydsvenske.

Allan Wolter begyndte hos Dachser i 2001, og dermed har han været i virksomheden i mere end 17 år. Wolter startede sin karriere inden for logistik i 1975, hvor han blev speditørelev hos Leman A/S. Stillingen som Operations Manager hos Dachser Denmark i Hvidovre har han besiddet i 10 år. Udover at bestride stillingen som Operations Manager har Allan Wolter også tidligere arbejdet som Sales Manager hos Dachser i Hvidovre.

 

Dachsers filial i Malmø omfatter en 1.950 kvadratmeter stor transitterminal, som dagligt har transport til og fra de øvrige filialer i Sverige, Norden og Europa.

Om Dachser

Familieejet virksomhed med hovedkvarter i Kempten i Tyskland, blandt de førende logistikvirksomheder i Europa. Leverer omfattende transportlogistik, oplagring og kundespecifikke services inden for tre forretningsområder: Dachser European Logistics, Dachser Food Logistics og Dachser Air & Sea Logistics.

 

Omfattende og tværfaglige serviceydelser som f.eks. kontraktlogistik, konsulent- og rådgivningsydelser samt industrispecifikke løsninger er også indeholdt i virksomhedens produktportefølje. Et perfekt fungerende transportnetværk – både i Europa og oversøisk – og informationsteknologi, der er fuldt integreret i alle virksomhedens systemer er basis for levering af intelligente logistikløsninger i hele verden.

 

Med 29.100 medarbejdere på 396 faciliteter over hele verden opnåede Dachser i 2017 en omsætning på 6,12 mia. euro og håndterede i alt 81,7 mio. forsendelser med en samlet vægt på 39,8 mio. tons. Egne landeorganisationer i 44 lande.

Læst i alt:

16 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger