Navne

27. oktober 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny direktør for Contino-koncernen

Ny direktør for Contino-koncernen

27. oktober 2020 - 01:44

1. november tiltræder Bruno Poulsen som ny administrerende direktør i Contino Holding A/S.

 

Bruno Poulsen kommer fra en stilling som Road Director hos Greencarrier, og afløser således Allan Jepsen, som har siddet ved roret siden 2009. Allan Jepsen forlader dog ikke Contino, og forsætter i rollen som partner og koncernens økonomidirektør, oplyser Contino-koncernen.

 

»Vi er meget tilfredse med at få Bruno Poulsen ombord. Han kommer med en meget alsidig erfaring fra transportbranchen og vi ser det som en klar styrkelse af organisationen,« udtaler bestyrelsesformand Ib Rossen Nissen.

 

»Jeg ser meget frem til at fortsætte og videreudvikle de mange tætte kunderelationer i samarbejde med den øvrige ledelse og de mange dygtige medarbejdere. Sammen skal vi positionere Contino endnu stærkere i et marked, der stiller stadig flere og mere komplekse krav til en moderne transportudbyder,« udtaler Bruno Poulsen.

I Contino Transport bliver adm. direktør Flemming Jørgensen afløst af salgschef Peter Frost Rasmussen. Flemming Jørgensen blev i 2019 rekrutteret internt og flytter således tilbage til koncernens Spanien-afdeling, Niels Pagh Logistics A/S i Vejen.

Læst i alt:

1328 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger