Navne

12. januar 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ny direktør i NDI-gruppen

12. januar 2018 - 01:42

Af Redaktionen |

Torben Paulin starter 5. februar som administrerende direktør i NDI Group A/S og indtræder i koncerndirektionen i NDI Holding A/S. Koncernledelsen kommer fremover til at bestå af CEO Renè Kristensen, COO Torben Paulin og CFO Poul Christensen.

 

NDI-koncernen er grundlagt i Holstebro i 1970 af Benny Kristensen, som nu har besluttet at trappe ned på sit arbejdsliv. Således er det derfor anden generation med sønnen Rene Kristensen i spidsen som koncerndirektør, der må føre den familieejede koncern videre.

 

Endvidere er det besluttet at oprette en ny stilling som administrerende direktør i NDI Group. Denne besættes som nævnt af Torben Paulin, som samtidig også indtræder i koncerndirektionen i NDI Holding.

 

Torben Paulin kommer fra en stilling som CEO i BoConcept Holding A/S og har siden 2016 været en del af NDI Holdings bestyrelse. Torben Paulin er 52 år og bor på et nedlagt husmandssted i Veerst i Vejen kommune. Han er gift med Jette, og sammen har de to børn, Mikael og Louise.

Torben Paulin får ansvar for NDI Groups egne selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland, hvor der i alle lande arbejdes med import direkte fra dæk- og fælgefabrikker verden over. Endvidere får Torben Paulin det overordnede ansvar for NDI’s eksportafdeling og salgskontoret i Kina, hvorfra der eksporteres til udlandet.

 

Rene Kristensen forsætter som direktør for NDI Holding og NDI Ejendomme A/S samt som formand for Super Dæk Service Danmark A/S. Benny Kristensen vil fortsat være formand for bestyrelsen i NDI Holding.

Læst i alt:

1216 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger