Navne

20. december 2016 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny minister-rådgiver

20. december 2016 - 02:00

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet har ansat Frederik Wiedemann som særlig rådgiver for Liberal Alliances transportminister Ole Birk Olesen - med virkning fra 9. januar 2017.

 

Frederik Wiedemann rådgiver fremover ministeren og deltager i ministeriets presse- og informationsarbejde.

Han har følgende kommentar til sit nye job:

 

- Jeg glæder mig meget til at blive rådgiver for ministeren. Det er en sjælden mulighed for at arbejde med politiske beslutninger på nærmeste hold. Jeg synes, transport-, bygnings- og boligområdet er særlig interessant, fordi det udgør noget af vores vigtigste infrastruktur. Hvordan vi bor og bevæger os selv og vores varer rundt er centralt for vores velstand og velbefindende. Det er samtidig et område, der kræver mange ressourcer og tunge investeringer, så der er meget på spil for både samfundsøkonomien og den enkelte borger.

Frederik Wiedemann er 45 år, cand.polit. og kommer fra en stilling som digital direktør på Politiken. Han har været embedsmand i Finansministeriet og Statsministeriet og direktør i flere digitale virksomheder. Han er desuden medstifter af tænketanken CEPOS og konsulentvirksomheden ReD Associates, hvor han har været partner og direktør.

Læst i alt:

19 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger