Navne

27. august 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny næstformand hos TUR

27. august 2018 - 01:43

1. august tiltrådte Michael Boas Pedersen som ny næstformand i TURs bestyrelse. Michael Boas Pedersen er til daglig chefkonsulent i DI’s afdeling for erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Michael Boas Pedersen har mange års erfaring med arbejdsmarkeds- og uddannelsespolitik fra finanssektoren og sidder også i en række andre faglige udvalg indenfor metal- og handelsområdet. Derudover har han tidligere arbejdet som underviser og som uddannelsesleder og har derigennem opnået kendskab til uddannelsessektoren i praksis.

 

 

»TUR er spændende, fordi der sker meget i branchen, så der er mange udfordringer at tage fat på. Fokusområderne lige nu er at skaffe flere faglærte og få flere i praktik. Jeg ser frem til et spændende samarbejde med TURs parter for at nå det mål, « siger Michael Boas Pedersen i en nyhedsmail fra TUR.

Udover posten som næstformand i bestyrelsen og i formandskabet for TUR, er Michael Boas Pedersen udpeget til at sidde i en række af TURs brancheudvalg, herunder brancheudvalgene for lufthavn, personbefordring, baneservice, lokomotivføreruddannelsen, letbane og togklargøring.

Læst i alt:

437 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger