Navne

4. maj 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny topchef hos Nyscan

4. maj 2018 - 02:45

Netop fyldt 50-årige Christian Barsøe tiltrådte 1. maj som ny adm. direktør i Nyscan-koncernen.

Han kommer senest fra en stilling som adm. direktør i handelsvirksomheden Baltic Asiatic Holding - men er dog mest kendt fra lastbilbranchen. I mere end 20 år arbejdede han for MAN Truck & Bus Danmark i Greve, heraf de sidste 10 år som henholdsvis salgsdirektør og adm. direktør.

 

- Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet i Nyscan-koncernen, der jo som bekendt består af aut. Scania-servicepartner Nyscan A/S og aut. Iveco-forhandler Nyscan Biler A/S. Vi er for nylig blevet overtaget af aut. MAN-forhandler H.E. Jørgensen i Dalby, så nu skal jeg og Nyscan-medarbejderne lige finde os tilrette under den nye ejer, siger Christian Barsøe.

Seriøs og dygtig forhandler

 Christian Barsøe fortsætter:

 

- Fra min tid i MAN kender jeg H.E. Jørgensen som en utrolig seriøs og dygtig lastbilforhandler, så jeg er sikker på, at Nyscan-koncernen nu er kommet i rigtig gode hænder. Nyscan-koncernen dækker hele Storkøbenhavn samt store dele af Sjælland samt Lolland-Falster, og jeg ser store muligheder for at udvikle forretningen på det stigende lastbilmarked her øst for Storebælt.

 

Christian Barsøe peger også på Nyscan-koncernens godt 50-årige historie.

 

- Der ligger et stort potentiale i virksomheden og de mere end 100 erfarne og kompetente medarbejdere, tilføjer Christian Barsøe.

Læst i alt:

13 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger