Navne

6. april 2018 - 02:55

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Vejle-dreng vender hjem

6. april 2018 - 02:55

Universal Transport og Universal Flytteforretning i Vejle får ny adm. direktør.

Fra næste måned, 1. maj, er Jacob Chr. Nielsen ansat som adm. direktør for selskaberne Universal Transport A/S og Universal Flytteforretning A/S i Vejle.

 

Jacob Chr. Nielsen var fra 2010 til 2016 adm. direktør i brancheforeningen ITD i Padborg, og siden har han været arbejdende bestyrelsesformand i E3 Gruppen A/S med hovedkvarter i Padborg. Han har desuden en bred erfaring fra industrien, med flere ledelsesposter bag sig, lige som han har en teoretisk baggrund som HD(R) og MBA.

Forstærkning

Brian Søgaard, ejer og grundlægger af Universal Transport:

 

- Vi er glade for at få Jacob med om bord - og ser frem til at få suppleret vores kompetencer med en branchekyndig og meget erfaren direktør. Vi har igennem årene skabt nogle fornuftige resultater i virksomheden, men tiden er inde til at forstærke os med en bredere ledelsesprofil for yderligere at kunne udvikle og vækste aktiviteterne i Universal-gruppen.

Med ansættelsen overtager Brian Søgaard opgaven som Universal Transports salgsdirektør, og han er dermed fortsat en aktiv del af den daglige ledelse.

Opvækst i Vejle

Jacob Chr. Nielsen er oprindeligt født og opvokset i Vejle, men han bor i dag med sin familie ved Haderslev.

 

- Jeg har kendt virksomheden og Brian Søgaard igennem mange år og er imponeret over de resultater, der er skabt. Jeg ser frem til at være med til at videreudvikle virksomheden i tæt samarbejde med Brian Søgaard, bestyrelsen og alle de mange dygtige medarbejdere, der er i Universal gruppe, lyder det fra Jacob Chr. Nielsen.

Læst i alt:

27 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger