Navne

13. juli 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny Truck Diesel station ved Greve

13. juli 2018 - 01:44

Energiselskabet OK har åbnet endnu en Truck Diesel station - denne gang på Geminivej i Greve - dermed kan OK dække endnu et område med tung trafik. Stationen er selvfølgelig også udstyret med AdBlue stander

OK vil være bredt til stede i Danmark og tæt kunderne - den nye Truck Diesel stations beliggenhed opfylder det mål på Geminivej i Greve.

 

»Vi har ikke andre OK Truck Diesel stationer i Greve, så det var oplagt at lave en, da muligheden bød sig. Stationen ligger i et område, hvor der kommer en del tung trafik, og dermed er der endnu en mulighed for at tanke OK for vores eksisterende og nye transportkunder,« siger OK's kædechef Henrik Bruun Guldmann.

 

Skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, som også kaldes NOx-partikler, og som udledes fra dieselkøretøjer, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år, og derfor har OK også installeret AdBlue-standere på langt de fleste Truck Diesel stationer.

Fakta om OK a.m.b.a

OK-kæden omfatter mere end 660 tankstationer samt mere end 70 Truck Diesel stationer, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet. På langt de fleste stationer kan man tanke AdBlue, der bl.a. mindsker emissionerne af NOx.

Læst i alt:

620 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger