Navne

16. april 2019 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ansættelser styrker Nyscan Trucks og DAF

16. april 2019 - 02:25

Efter et halvt års tilløb som autoriseret DAF-servicepartner er Nyscan Trucks i Køge og Sakskøbing nu også autoriseret DAF-forhandler øst for Storebælt. Samtidigt har Nyscan Trucks nu besat nøglepositionerne i den nye organisation.

 

Jacob Jørgensen er ansat som salgschef for komplette transportløsninger til vognmænd og transportvirksomheder på Sjælland og Lolland-Falster. Med udgangspunkt fra Nyscan Trucks’ DAF-anlæg på STC i Køge er det hans mål at øge DAF’s markedsandel til cirka ti procent i løbet af nogle år.

En af de bedste

Jacob Jørgensen:

- DAF er stærkt underrepræsenteret øst for Storebælt i øjeblikket. Det skyldes primært, at kunderne ikke har haft særlig stor tiltro til servicenetværket. Både jeg og de fleste vognmænd ved godt, at DAF er en af de bedste lastbiler på markedet, når det gælder de samlede driftsomkostninger (TCO). Med udnævnelsen af Nyscan Trucks til autoriseret DAF-forhandler, og den strategiske placering af vores værksteder i Køge og Sakskøbing, har vi en fin servicedækning øst for Storebælt, så nu ser det meget bedre ud for DAF.

 

38-årige Jacob Jørgensen er uddannet biløkonom og har de seneste 15 år arbejdet med salg af lastbiler. Han er uddannet hos Skifter Volvo og har i flere omgange arbejdet for Lastas med salg af både DAF men især trailere og påhængsvogne. Derfor kender han både DAF’s produktprogram i detaljer samt mange af de potentielle DAF-kunder, og han er overbevist om, at Nyscan Trucks kan bidrage til markant større markedsandel for DAF i Danmark.

Ny servicesælger

Claus B. Nielsen er samtidigt ansat hos Nyscan Trucks som servicesælger. Han er 35 år og oprindelig uddannet Volvo-mekaniker. Han kommer til Nyscan Trucks fra en stilling som værkfører hos Mercedes-Benz CPH, hvor han arbejdede med varevogne og andre erhvervskøretøjer.

Inden da var han i flere omgange selvstændig med eget mobilt lastbilværksted, lige som han tidligere har været værkfører hos DAF-servicepartneren Johnnys Service Center i Hedehusene.

 

- DAF har et rigtig godt produktprogram og fortjener langt større udbredelse på Sjælland. Det skal jeg bidrage til ved at støtte salgsafdelingen med konkurrencedygtige reparations- og vedligeholdelseskontrakter på både nye og brugte DAF’er, siger Claus B. Nielsen.

TRP-program

- Ud over at støtte vores salg af nye og brugte DAF-lastbiler, inklusive serviceaftaler, skal jeg også arbejde målrettet med udbredelsen af DAF’s TRP-sortiment. TRP (Truck Related Parts) er udviklet af Paccar-koncernen og omfatter mere end 70.000 forskellige reservedele til alle de store lastbilmærker i Europa, påhængsvogne, trailere og andet transportmateriel samt forbrugsmaterialer til fritstående værksteder. Der er et kæmpe potentiale for udbredelsen af TRP i Danmark, så det glæder jeg mig til at få sat gang i, tilføjer Claus B. Nielsen.

Læst i alt:

43 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger