Navne

30. juli 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nyt dækcenter åbner i Padborg

Nyt dækcenter åbner i Padborg

30. juli 2019 - 01:44

Padborg Dækcenter, som navnet lyder, har slået dørene op for deres nye dækcenter på Industrivej 14 i Padborg.

 

Indehaveren er en garvet gut i branchen. Freddy Petersen har nemlig været i dækbranchen i mere end 32 år, og han vil sammen med sit team på seks fagfolk servicere både private og erhverv.

 

»Vi kan levere kvalitetsdæk og fælge i alle størrelser, lige fra de største entreprenørdæk og ned til trillebørsdæk,« udtaler Freddy Petersen.

 

Satser på store køretøjer

 

Padborg Dækcenters bygninger er bygget til at kunne tage imod lastvogne, og netop lastvognene kommer også til at være et område, som dækcenteret satser stort på. Hele teamet har en bred erfaring med store køretøjer, og værkstedet er ligeledes udstyret med den nyeste maskinpark.

»Vi kommer til at handle med private og erhverv, danske vognmænd samt kunder fra hele EU, Padborg er jo en international omslagsplads for gods fra hele EU og derfor er der naturligvis også mange udenlandske biler i byen hver dag, som jo primært kører gods fra byens vognmænd og logistikcentre,« siger Freddy Petersen.

 

Stort åbent hus-arrangement

 

I forbindelse med åbningen, vil der fredag 23. august være åbent hus fra kl. 13 med grill og drikkelse til besøgende. Der vil være udstilling af de nyeste lastbiler fra de førende fabrikanter, deriblandt nogle showtrucks og meget mere. Det finder sted på adressen Industrivej 14 i Padborg.

 

Padborg Dækcenter bliver en del af den europæiske dæk- og autoværkstedskæde First Stop. I Danmark har kæden 37 afdelinger fordelt over hele landet samt én enkelt på Færøerne.

Læst i alt:

1193 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke