Navne

4. august 2017 - 02:55

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Nyt farvel i Padborg

Nyt farvel i Padborg

Allan Thomsen ny kundechef hos Söderberg & Partners.

4. august 2017 - 02:55

Allan Thomsen, hidtidig chef hos brancheorganisationen ITD’s afdeling for forsikring er netop tiltrådt som kundechef hos forsikringsmægleren Söderberg & Partners.

 

Antallet af udbydere af transportforsikringer er over de seneste år steget - fra primært af være to større aktører på markedet til nu flere aktører og herunder udenlandske selskaber, lyder det bl.a. fra forsikringsmægleren Söderberg & Partners.

 

Satser hårdt

- Det er tydeligt for hele branchen, at Söderberg & Partners har øje for tendensen og satser hårdt på transportsegmentet, og derfor har samlet nogle af de mest kompetente forsikringseksperter indenfor transport. Med deres kompetencer kan Söderberg & Partners give kunderne merværdi i hverdagen. Her gælder ikke kun en udbudsrunde, men også rådgivning i forbindelse med skadesbehandling med specialer indenfor reglerne NSAB og CMR, servicering heraf og tilgængelighed som er væsentlig når skaden er sket, udtaler selskabets nye kundechef Allan Thomsen.

 

Han har i mere end 30 år haft tilknytning til transportbranchen, og de seneste 16 år har han haft ansvar for formidling af erhvervsforsikringer til transportsegmentet via jobbet hos ITD.

Helhedsløsninger

- Allan Thomsen har de seneste år været en væsentlig medspiller i udviklingen af forsikringsprodukter til de virksomheder, der har grænseoverskridende interesser i Europa. En efterspørgsel som vi hos Söderberg & Partners også har mærket til, og vi er i den grad glade for igen at kunne opruste, og denne gang med Allans erfaring og kendskab til den del af transportbranchen. Vores kunder vil have helhedsløsninger og gerne kun ét sted, hvor de skal henvende sig, lyder det fra partner Pelle Bo Jensen.

 

Sideløbende med Allan Thomsens start 1. august er netop helhedsløsninger til transportbranchen og one-point-of-contact et af mæglervirksomhedens strategiske indsatsområder. Samtidig ser man på udvidelse i form af nye partneraftaler.

Fyring

Forleden kom det frem, at ITD har fyret nu forhenværende innovationsdirektør Poul Bruun, da organisationens hidtidige Innovationscenter for Logistik og Transport nu lægges sammen med den øvrige drift i Padborg .

Læst i alt:

0 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger