Navne

28. november 2017 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Nyt ledelsesteam klar i Sverige

28. november 2017 - 02:20

Anders Ekroth, 50 år, tiltræder 1. januar 2018 som administrerende direktør for Freja Transport & Logistic AB i Sverige og indtræder samtidig i koncernens ledergruppe.

Han bor privat i Ängelholm og har senest fungeret som administrerende direktør for Leman’s aktiviteter i Sverige.

 

Foruden stor erfaring fra logistikbranchen, blandt andet via job hos Schenker, Nyman og Schultz, Hapag, Iloyd samt Greencarrier, har Anders Ekroth arbejdet for FN i Libanon. Han har desuden i mange år været aktiv i forskellige foreninger, bl.a. som bestyrelsesmedlem i Rögle BK Hockey.

Helt nyt hold

Med den nye direktør har Freja-koncernen i 2017 sammensat et helt nyt ledelsesteam i Sverige. Det nye hold skal sikre, at den svenske del af organisationen kommer på niveau med resten af koncernen efter flere års skuffende resultater.

 

Den nye ledelse i Sverige skærper desuden fokus på udvikling af de svenske landevejstransporter, som hidtil har udgjort hovedparten af Frejas aktiviteter i Sverige. Samtidigt er kompetencerne på plads til at udvikle aktiviteterne inden for Air & Sea samt projektspedition.

Læst i alt:

7 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger