Navne

30. juni 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ole Larsen Transport vinder pris: - I har vist vejen

Ole Larsen Transport vinder pris: - I har vist vejen

Overrækkelse af FDE Fondens Initiativpris. Fra venstre Jens Iwer Petersen, formand, FDE Fonden, Betina Bøgeskov IT-, projekt- og innovationschef, Ole Larsen Transport A/S, Søren Larsen, adm. direktør, Ole Larsen Transport A/S og Gert Jakobsen

30. juni 2020 - 01:44

FDE Fonden har for første gang uddelt FDE Fondens Initiativpris, som hædrer et initiativ der understøtter og videreudvikler dansk godstransport og logistik. Prisen går i 2020 til Ole Larsen Transport A/S i Århus, der får prisen for at have accelereret sin digitale omstilling. Sammen med hæderen modtager Ole Larsen Transport A/S et legat på 50.000 kroner.

 

Ole Larsen Transport A/S er den første modtager af FDE Fondens Initiativpris. Prisen er blevet uddelt til virksomhedens administrerende direktør, Søren Larsen, og hans medarbejdere ved et arrangement på firmaets hovedsæde i Århus.

 

FDE Fonden vil gerne fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere transportbranchens virksomheder. Det formål opfylder Ole Larsen Transport til fulde, og der var ingen tvivl hos FDE Fondens bestyrelse.

»Da vi modtog indstillingen til Initiativprisen fra Ole Larsen Transport kunne vi næsten ikke komme tættere på vore intentioner med prisen. Allerede i begyndelsen af 2018 har virksomheden oprettet et Innovationscenter med det formål at facilitere nytænkning og være centrum for udvikling af ideer, som kan understøtte og accelerere den digitale udvikling både i egen virksomhed men også i branchen som helhed. Det primære fokus er værdiskabelse gennem digitalisering og automatisering til glæde for både kunder, chauffører og øvrige medarbejdere,« siger FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen.

 

Han roser Ole Larsen Transport for det gode initiativ, der også er blevet omsat til konkrete handlinger.

 

»En af branchens store udfordringer har altid været det administrative bøvl med fragtbreve. Det har I løst ved at digitalisere det. Det er lykkedes for virksomheden at få de store aktører i dansk detailhandel med ved at overbevise dem om både værdiskabelsen og de mange miljømæssige fordele. I har på den måde vist vejen for hele transport- og logistikbranchen,« siger han ved overrækkelse af prisen.

Læst i alt:

3699 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger