Navne

23. april 2019 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Palfinger Danmark hyrer

23. april 2019 - 02:20

To nye medarbejdere er ansat hos Palfinger Danmark i Middelfart.

 

Jane Haahr Hansen, 36 år, bor i Aarup på Vestfyn og er uddannet teknisk designer. Hun kommer fra et job hos Micro Matic i Odense, hvor hun har arbejdet med produktudvikling og optimering af eksisterende produkter.

Hos Palfinger Danmark arbejder hun fremover med forskellige beregnings- og monteringsopgaver samt design i forbindelse med tilpassede opbygninger til Palfingers danske kunder.

 

- Jeg glæder mig til at videreføre mine erfaringer fra min tidligere arbejdsplads og samtidig give mit bidrag til Palfingers fortsatte vækst, siger Jane Haahr Hansen.

 

Sjælland: Ny salgschef

42-årige Lars Hansen, Odense, er ansat som Palfingers nye salgschef for Syd- og Vestsjælland. Han er oprindelig uddannet karrosseripladesmed og kommer fra en stilling som sælger og rådgiver hos Würth, hvor han i de sidste 13 år har arbejdet med salg til transportbranchen.

 

- Jeg er rigtig glad for at være blevet en del af verdens største kranproducent. Og jeg ser frem til – sammen med mine dygtige kolleger – at kunne give mit bidrag til Palfingers fortsatte ekspansion, siger Lars Hansen.

 

Palfinger Danmarks sous- og produktchef Jesper Mouridsen:

- Vi er glade for at kunne byde Jane og Lars velkommen i Palfinger-familien, hvor vi er inde i en rivende udvikling med travlhed og fortsat lancering af nye produkter.

Læst i alt:

30 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger