Navne

28. august 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

PNO ansætter kommerciel chef

28. august 2018 - 01:43

Som led i den fortsatte udvikling har PNO A/S ansat Lasse Stær Hoffmeyer. Han skal bringe Nordens største trailerudlejning på forkant med kundernes behov.

 

Lasse Stær Hoffmeyer, 33 år, er netop tiltrådt stillingen som kommerciel chef hos PNO A/S, hvor han bliver ansvarlig for salg og optimering af den kommercielle del af virksomheden. Hans fokusområde bliver blandt andet at identificere kundernes ønsker og prioriteringer samt at vurdere, hvilke dele af forretningen der skal optimeres. Det er netop ønsket om at være på forkant med kundernes behov, der har ført til ansættelsen hos PNO A/S.

 

»Ligesom alle andre brancher undergår transportbranchen en digital transformation. Der er fart på, og det er afgørende, at vi som Nordens største trailerudlejning altid møder kunderne der, hvor de er. Mit ansvar bliver at mærke efter, hvad kunderne efterspørger, så vi efterkommer præcis dette,« siger Lasse Stær Hoffmeyer.

Med en baggrund som Senior Manager i Vestas’ Kommercielle afdeling har Lasse Stær Hoffmeyer bl.a. arbejdet med vækststrategier, salg og value propostion. Den erfaring skal han nu bruge til at bringe PNO A/S tættere på kunderne i samarbejde med de lokale salgsteams i Norden og Holland.

Læst i alt:

564 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger