Navne

21. december 2020 - 09:59

App linkNu på Google Play

Poul Henrik Schou indtræder i ATL's bestyrelse

Poul Henrik Schou indtræder i ATL's bestyrelse

21. december 2020 - 09:59

Poul Henrik Schou, der er adm. direktør i virksomheden Poul Schou A/S i Odense, træder 1. januar ind i ATL’s bestyrelse. Han overtager pladsen fra Anders Bahn Christiansen, som stopper som adm. direktør i Dania Connect ved årsskiftet og i den forbindelse nedlægger sit hverv i bestyrelsen.

 

Poul Henrik Schou er tredje generation i familievirksomheden. Han overtog direktørposten i 1993, da han kun var 23 år gammel, fordi hans far døde.

 

I dag råder virksomheden over 100 biler og omsætter på den rigtige side af 200 millioner kroner. Forretningsområderne er transport og distribution i lukkede systemer, affald og krankørsel, maskine- og specialtransport, makulering, dokumentopbevaring og helikopterservice.

 

Poul Henrik Schou ser frem til arbejdet i ATL’s bestyrelse.

- Jeg har flere ”skæve” ideer til, hvordan vi i Danmark kan skabe endnu bedre vilkår for branchen”, siger han.

 

- Vi skal fastholde et erhverv med gode medarbejdere, som elsker deres arbejde, og med et rimeligt og fornuftigt regelsæt for området. Jeg har fokus på en række regler, som straffer vognmænd og deres medarbejdere uhensigtsmæssigt. Det er noget, jeg vil kæmpe for bliver bedre på den lange bane.

 

Poul Henrik Schou har en lang erfaring med foreningsarbejde. Han har siddet i DI`s udvalg for små og mellemstore virksomheder gennem mange år. Og han har siddet i ITD’s bestyrelse i 8 år – heraf 2 år som næstformand.

 

- Det er en erfaren og iderig mand, vi får ind i bestyrelsen. Det er stærkt kort at få med ind i arbejdet. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Læst i alt:

1313 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger