Navne

5. januar 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

r2pTracking styrker sin position med købet af Aktiv Connect

r2pTracking styrker sin position med købet af Aktiv Connect

5. januar 2022 - 01:44

Den danske virksomhed Aktiv Connect A/S er den 3. januar 2022 blevet overtaget af r2pTracking ApS. Virksomheden er en del af r2p-gruppen med hovedsæde i Flensborg og er ejet af HQ Equita.

 

r2pTracking vil med købet udvide sine aktiviteter i Norden og dermed styrke virksomhedens position som førende leverandør på markedet. Begge virksomheder kommer med en unik viden inden for GPS-tracking, online kørebog, forsikringsgodkendt tracking og flådestyring til erhvervskunder.

 

Som en del af det nye samarbejde vil r2pTrackings GPS-løsninger nu også blive solgt gennem Avant Denmark A/S og biludstyr.dk, der udover trackinghardware sælger biltilbehør til autogrossister og bilforhandlere med flere.

 

Brian Thaysen, der er indehaver og administrerende direktør i Avant Denmark A/S, siger følgende om salget af Aktiv Connect og deres fremtidige rolle i opkøbet:

- Vi får den rolle, som vi er gode til – at sælge tilbehør og forsende det til vores kunder. Den kombinerede indsats på salg og r2p’s kompetencer med hensyn til abonnementsforretning og udvikling af software gør, at vi kan drage nytte af det bedste fra to lejre.

 

Som en del af opkøbet vil medarbejdere fra Aktiv Connect A/S blive en integreret del af r2pTrackings salgs- og tekniske supportteam. Medarbejderne fra begge virksomheder er allerede i gang med planlægningen af fusionen af de to selskaber og ser frem til samarbejdet på kontoret i Viborg.

 

- Det er med stor glæde, at vi kan byde vores nye kolleger velkommen til r2pTracking. Vi forventer, at købet af Aktiv Connect A/S vil styrke begge virksomheder og skabe betydelig værdi for vores kunder, kommenterer Bjarne Nielsen, administrerende direktør for r2pTracking ApS.

- Samtidig vil vi se, at fusionen vil medfølge synergieffekter i form af en mere automatiseret ekspedition af indkommende ordrer og i udviklingen af forbedrede distributionskanaler.

Læst i alt:

812 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger