Navne

14. juni 2019 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Rare rat

14. juni 2019 - 02:20

Seks medarbejdere i den danske Scania-organisation er netop hædret med ”Det gyldne Rat” for deres ekstraordinære indsatser i 2018 – den 28. uddeling af Scania Danmarks hæder til dygtige medarbejdere.

Scanias succes baseres på seks kerneværdier, og engagement i løbende forbedringer spiller en stor rolle. Alle medarbejdere må indstille en kollega, og de mest overbevisende og fyldestgørende begrundelser vinder.

 

- For Scania handler bæredygtighed blandt andet om, hvordan vi driver vores forretning og vores værksteder. Altså handler det i høj grad om vores medarbejdere. Det handler om at være ansvarlig og levere værdi i hele værdikæden og i alle vores relationer, fortæller Marcus Holm, adm. direktør for Scania Danmark.

 

Modtagerne af årets Gyldne Rat 2019

Rasmus Bülow Pedersen, værkfører i Thisted, Ole Jørgensen, servicemarkedskonsulent, Ishøj, Mads Funch, værkfører i Esbjerg, Jane Kold Svendsen, HR konsulent, Ishøj, Rasmus Knude Nielsen, faktureringscenter Syd, Kolding, og Niels Hørlück, mekaniker og hjælpeværkfører, Odense.

 

Med prisen følger en tur til Södertälje, cirka 60 kilometer sydvest for Stockholm, med besøg på fabrikken samt efterfølgende weekend i Stockholm med ledsager.

Læst i alt:

58 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger