Navne

10. maj 2019 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Renault: Siekierski siger goddag

10. maj 2019 - 02:15

Renault Trucks’ salgsteam er netop styrket med en ny medarbejder. Under ledelse af salgschef Claus Rieland er Jan Siekierski tiltrådt som ny salgskonsulent med ansvar for salget af Renault Trucks varebiler og lastbiler op til 26 tons totalvægt.

 

Jan Siekierski arbejder primært fra Volvo Truck Center Danmark A/S i Taastrup samt Hillerød - og med kontakt til nuværende og nye kunder i københavnsområdet og Nordsjælland.

Den nye salgskonsulent er 35 år og bor i Bagsværd. Han har 13 års erfaring fra bilbranchen, blandt andet som produktspecialist på Renault Z.E program (Zero Emission), senest hos Autohuset Vestergaard A/S i Nærum som Brand Manager på Renault.

 

- Jeg har i mange år ønsket at arbejde med kanvasbaseret salg. Med udgangspunkt i god og solid kundebetjening kan jeg udvikle mine kompetencer og samtidig bruge min store erfaring fra branchen. Jeg glæder mig til at samarbejde med kunder og kollegaer i københavnsområdet og Nordsjælland, udtaler Jan Siekierski.

Læst i alt:

15 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger