Navne

4. januar 2019 - 02:10

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ridder af 1. grad

4. januar 2019 - 02:10

Erik Østergaard, DTL Danske Vognmænds adm. direktør, er af Hendes Majestæt Dronningen udnævnt til Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.

 

Erik Østergaard blev allerede i 2004 udnævnt til Ridder under sin ansættelse som direktør i Scandlines-koncernen.

De seneste 13 år har han stået i spidsen for DTL Danske Vognmænd. Han er oprindeligt rederiuddannet og har læst erhvervsøkonomi og ledelse ved nogle af verdens førende Business Schools, herunder IMD i Schweiz, Stanford Business School og Boot School of Business ved University of Chicago, hvorfra han har en MBA.

Mange opgaver

Erik Østergaard har - inden for rederi-, havne- og landtransportsektoren - besat en lang række højtplacerede stillinger på både direktions- og bestyrelsesniveau i såvel ind- som udland. Han har været udpeget til en lang række regeringskommissioner og fungerer i flere tillidshverv inden for transporterhvervet.

 

Han var bl.a. medlem af såvel regeringens Infrastrukturkommission og Mobilitetskommissionen m.fl. Han var også medvirkende til i 2012 at samle de Nordiske transport- og logistikorganisationer i Nordic Logistics Association med hovedkvarter i Bruxelles, hvor han har været formand siden etableringen.

Væsentlig rolle

Erik Østergaards arbejde for transporterhvervet er i høj grad præget af, at transport er en meget væsentlig del af produktionskæden.

 

Med en lang erhvervskarriere inden for såvel sø- som landtransport har Erik Østergaard været i stand til at tænke transport på tværs af sektorerne. Det være sig såvel kommercielt som politisk, og Østergaards indsats har derfor medvirket til at skabe markante forretningsmæssige og politiske resultater til gavn for både virksomheder, erhvervet og samfundet som helhed.

Erik Østergaard har desuden i stigende grad markeret sig som en skarp debattør.

Læst i alt:

30 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger