Navne

19. september 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

Silo Trans udvider i Vejle

19. september 2018 - 01:42

Silo trans A/S indvier nu en ny lagerhal på Ammitsbølvej i Vejle. Transportvirksomheden lagde tegninger, byggetilladelse og opførsel af det nye byggeri med tilhørende udenomsareal i hænderne på Bygmesteren i Give, som nu har opført en ny hal til transportspecialisten.

Hos Silo Trans i Vejle fryder man sig over, at der er højt til loftet i virksomhedens nye lagerhal. Hallen, der er opført i totalentreprise og tegnet, planlagt og bygget af Bygmesteren i Give, er 5,5 meter høj. Det giver Silo Trans masser af ny plads i den 1300 m2 store isolerede hal.

 

Der har igennem byggeprocessen været et tæt samarbejde med Bygmesteren Give, som har stået for alt det praktiske fra tegningsarbejde og byggetilladelse til opførelse af det nye byggeri og ikke mindst parkeringsanlægget omkring bygningen.

I alt 4 aluporte åbner bygningen op mod de gode anlægsforhold omkring bygningen, der giver mulighed for parkering på matriklen.

»Vi har gennem processen haft et skarpt øje på de omkringliggende anlægsforhold, herunder parkering på pladsen udenfor hallen,« fortæller entreprenøren Jonas Madsen, Bygmesteren i Give.

 

»Behovet for udenomsplads skal jo ikke bare opfylde virksomhedens nuværende behov men også holde langt ind i fremtiden. – en typisk akilleshæl, når man bygger for transportbranchen. I transportsektoren er det jo ikke kun selve byggeriet, men i lige så høj grad også de omkringliggende anlægsforhold, der vil gøre en forskel i dagligdagen,« fortæller han.

Læst i alt:

1203 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger