Navne

30. oktober 2019 - 09:56

App linkNu på Google Play

Skive Køletransport etablerer køle- og fryseterminal i Horsens

Skive Køletransport etablerer køle- og fryseterminal i Horsens

30. oktober 2019 - 09:56

Skive Køletransport A/S udbygger sin position på køle- og frysetransportmarkedet. Det sker med overtagelse af en 7.100 kvadratmeter stor køle- og fryseterminal på Lundvej i Horsens. Overtagelsen finder sted med virkning fra årsskiftet og betyder, at man nu også kan tilbyde lagerfaciliteter, omlæsning af varer og distributionskørsel.

 

Med overtagelsen af køle- og fryseterminalen i Horsens fortsætter Skive Køletransport den vækststrategi, der på otte år har ført til en 10-dobling af omsætningen og anskaffelse af over 100 nye miljø- og trafikvenlige lastbiler samt topmoderne køle- og frysetrailere. Samlet beskæftiger virksomheden med hovedkontor i Hobro 200 medarbejdere og opererer ca. 200 biler, lyder det i en pressemeddelelse fra Skive Køletransport.

 

»Vi har en klar strategi om at være vores kunders bedste samarbejdspartner. Vi får stadig flere forespørgsler fra nuværende og potentielle kunder, der efterspørger mulighed for at outsource store dele af logistikfunktionen. Det kan vi nu imødekomme med terminalen i Horsens. Samtidig får vi mulighed for at skabe større sammenhæng i vores forretning. Det kommer også kunderne til gode,« siger direktør Anders Mikael Christensen.

Terminalen på Lundvej vil beskæftige 10-12 medarbejdere og være udgangspunkt for flere fast stationerede biler, hvor chaufførerne kører ud om morgenen og vender tilbage om aftenen. Netop derfor er der ved valg af terminal lagt vægt på optimale forhold for chauffører og medarbejdere.

Læst i alt:

1409 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger