Navne

1. april 2019 - 12:44

App linkNu på Google Play

Stykgodscentret køber en af Danmarks ældste vognmænd

1. april 2019 - 12:44

Stykgodscentret Skive A/S har indgået aftale om overtagelse af det danske vognmandsfirma, L. Pedersen & Søn ApS med 7 biler og 8 indlejede vognmænd.

 

Med overtagelsen udvider Stykgodscentret Skive A/S sit forretningsområde til også at omfatte kørsel af kran og medbringertruck til kunder over hele Danmark – et marked, som virksomheden mener, har stort potentiale.

 

»Vi har længe gerne villet ind på markedet for kørsel med kran og medbringertruck. L. Pedersen & Søn ApS har været på markedet i mange år og kender det ud og ind. Med overtagelsen får vi adgang til deres mangeårige kompetencer og erfaring. Det kommer både til at styrke vores forretning og optimere vores drift og kørsler,« siger Mikael Madsen, der er direktør hos Stykgodscentret Skive A/S, og fortsætter:

»Vi har haft et tæt samarbejde med L. Pedersen & Søn ApS i mange år. De har en moral og etik, der passer rigtig godt til os, og vi glæder os til at byde medarbejdere og chauffører velkommen.«

 

Han understreger, at L. Pedersen & Søn ApS fortsætter under eget navn, og at virksomhedens chauffører og vognmænd ikke kommer til at mærke de store forandringer i hverdagen.

 

Lars Peter Buhl Pedersen, der er indehaver hos L. Pedersen & Søn, rykker med til Stykgodscentret Skive A/S, hvor han fortsætter med at have ansvaret for sine tidligere medarbejdere.

 

»Vi blev utrolig stolte, da Stykgodscentret Skive A/S kontaktede os. Det er et tegn på, at vi gør det godt, og at vi har noget at tilbyde. De sidste ti år har vi arbejdet hårdt på at løfte vores forretning. Men markedet og branchen ændrer sig hele tiden, og meget kan ske, særligt for en forretning af vores størrelse. Hvis vi skal sikre kørsel til vores chauffører, er vi nødt til at tænke langsigtet. Jeg er derfor sikker på, at vi har taget den helt rigtige beslutning. Stykgodscentret Skive A/S har størrelsen og evnerne til at skabe den nødvendige fremgang,« siger Lars Peter Buhl Pedersen, der er 5. generation i vognmandsfirmaet, hvor han de sidste fire år har været indehaver.

Stykgodscentret håndterer alle former for transport og logistik i hele Danmark. Fra køletransport til kurertransport. Vognmandsfirmaet har 65 medarbejdere, 35 biler og 75 trailere og råder over en moderne vognpark og 8.500 m2 lager- og plukhotel.

Læst i alt:

2286 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger