Navne

17. april 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Super Dæk Service Frederikshavn får plads til at geare op på det tunge område

17. april 2019 - 01:44

Dæk- og autoværkstedet Super Dæk Service Frederikshavn flyttede 1. april fra Elmevej 2 tæt på centrum til Grønlandsvej 10 i Frederikshavn vest.

 

»Det giver os helt nye muligheder. Vi får 1.900 kvadratmeter dækværksted, autoværksted, lager og kundemodtagelse på Grønlandsvej. Det er fire gange mere plads, end vi havde på Elmevej. Desuden er der store udenomsarealer, så vi får de bedste muligheder for at udvikle forretningen og vækste,« siger afdelingsleder Søren Bødker.

 

Frederikshavn-afdelingen, af den landsdækkende kæde med 65 dæk- og autoværksteder, har haft et travlt 2019. Søren Bødker og hans fire medarbejdere har holdt forretningen kørende på Elmevej samtidig med, at der har været rygende travlt med ombygningen på Grønlandsvej. Her, hvor tidligere lastvognsværkstedet Børge Sørensen og senest VVS- og kloakfirmaet Aqua Service har haft adresse, har bygningerne gennemgået en gennemgribende renovering og ombygning til et moderne dæk- og autoværksted.

Super Dæk Service Frederikshavn klarer foruden dæk- og autoservice til alle last-, person- og varevogne også service og reparation af alle bilmærker - person og varevogne - i lige så høj kvalitet som de autoriserede værksteder samtidig med, at fabriksgarantien opretholdes.

 

»Desuden sælger og monterer vi også dæk til erhvervs- og landbrugskøretøjer, herunder busser, trucks, gyllevogne og mejetærskere samt park- og skovmaskiner. Vi har en ambition om at vokse os større i Frederikshavn, og med nu to lastvognsbaner og udstyr og ekspertise til at håndtere selv de største hjul samt rigeligt med værkstedplads er vi klar til at geare op også på det ”tunge” område,« siger afdelingslederen.

Læst i alt:

670 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger