Navne

21. december 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

To nye ansigter hos J. Hvidtved Larsen

21. december 2018 - 01:42

J. Hvidtved Larsens serviceafdeling i Greve undergår lige nu en kraftig opgradering, både hvad angår det fysiske design, men også medarbejderstaben udvides og omrokeres.

 

Pr. 1. februar 2019 er Klaus Hørup Pedersen derfor ansat som ny værkfører i Greve. Klaus overtager jobbet efter Jesper Hyt, som stadig er at finde i Hvidtved Larsen-koncernen, men med et nyt ansvar. Klaus Hørup Pedersens ansvar bliver at implementere den nye servicestandard på Sjælland og herunder at drive og varetage planlægningen af serviceteknikere i afdelingen samt minimere antallet af reklamationer.

 

Klaus Hørup Pedersen er udlært mekaniker og diagnoseteknikker og har senest i en årrække været ansat som værkfører hos Volvo Truck Center i Taastrup. Før det har han arbejdet som værkfører hos bl.a. Mercedes og som service- og produktionschef.

Klaus Hørup Pedersen er 57 år og bosat i Farum.

Samtidig er Jan Carlsen ansat som ny Service Manager Nordic. Jan får hermed det overordnede ansvar for service i Danmark, Norge og Sverige – i Danmark de tre servicecentre som er Greve, Nørre Aaby og Silkeborg.

 

»Hvidtved Larsen er en virksomhed i kraftig vækst. Det betyder også, at vi opjusterer på alle parametre - i høj grad på servicen og kundeoplevelsen. Helt konkret skal vi udvikle på vores serviceplaner og koncepter på de tre skandinaviske markeder, så kundeoplevelsen og serviceomsætningen altid er på højeste niveau. Målet er at blive den foretrukne servicepartner i Norden, hvilket også betyder at vi skal arbejde med ”best practice”-udvikling,« siger Jan Carlsen.

 

Jan Carlsen kommer fra en stilling hos Bosch Siemens Hvidevarer med det overordnede ansvar for service i Danmark. Her havde han ansvaret for at styre den daglige drift, udvikle strategier og koncepter samt optimering af processer. Før det har Jan haft ansættelse som Service Manager i Electrolux Professional.

J. Hvidtved Larsens nye Bucher Center of Excellence i Greve åbner primo 2019 på den sædvanlige lokation i Ventrupparken 10, 2670 Greve. Her er der fortaget en gennemgribende renovering af det nuværende servicecenter, og dertil udvides kapaciteten med 30 procent.

Læst i alt:

1319 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger