Navne

8. december 2017 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

To nye Volvo-chefer

8. december 2017 - 02:20

Jens Ellung og Thomas Knudsen er udnævnt til chef i henholdsvis Taastrup- og Aarhus-filialerne af Volvo Danmarks eget forhandlernetværk Volvo Truck Center.

De nye chefer har det overordnede ansvar for reservedele og værksted i deres nye lokale Volvo Truck Center filial og arbejder for, at alle kunder fortsat oplever en ensartet god kundeservice i alle dele af forretningen.

 

Jens Ellung har en baggrund i lastvognsbranchen, senest som servicechef for Nyscans Iveco-afdeling. Før det har han været afdelingsleder for KH Onestop A/S i Brøndby og Lastas i Greve.

 

Thomas Knudsen har arbejdet hos Volvo Truck Center Aarhus siden 1997. Siden 2013 har han været som værkfører, og han tiltrådte den nye jobfunktion 1. december.

Volvo Truck Center består af 270 medarbejdere fordelt på 7 filialer i Hillerød, Taastrup, Aarhus, Randers, Aalborg, Holstebro og Viborg. De er ansvarlige for salg og service af Volvo Trucks og Renault Trucks.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger