Navne

30. april 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

Transportmedie har leveret nyheder i 20 år

Transportmedie har leveret nyheder i 20 år

30. april 2020 - 01:40

Fredag 28. april 2000 begyndte gik mediet transportnyhederne.dk i luften – og kan således fejre 20-års jubilæum i denne uge. De første par år var det under navnet trafik-transport.dk, men efter et par år skiftede nyhedssiden navn til det mere mundrette transportnyhederne.dk.

 

Transportmediet drives af journalist Jesper Christensen fra Aarhus, som fra starten i april 2000 og nogle år frem havde bistand af den nu afdøde journalist Per Grau i København. Enkelte andre freelance-journalister har også været tilknyttet i tidens løb.

 

Det har altså vist sig, at både dette og en række andre transportmedier fortsat er bæredygtigt her 20 år senere – ligesom selve transportbranchen i disse corona-tider fortsat kører på højeste blus.

»Det bestyrker blot, hvad en kørselsdisponent sagde en dag i 1980’erne: Landmandens mælk er ikke ret meget værd, hvis den ikke kan komme på mejeriet og videre ud i forretningerne. Det kræver transport, og transport gør varerne mere værd. Det forhold er uændret - og vil nok også gælde de næste mange generationer. For uanset om kunderne kommer til varerne - eller varerne kommer til kunderne - kræver det en eller anden form for transport,« som redaktør Jesper Christensen udtrykker det.

Læst i alt:

406 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger