Navne

15. juni 2020 - 15:42

App linkNu på Google Play

Universal overtager aktiviteterne fra Bent Laugesen

Universal overtager aktiviteterne fra Bent Laugesen

Brian Søgaard fra Universal Transport overtager aktiviteterne fra brødrene Per og Peter Laugesen, som har drevet Bent Laugesen A/S som tredje generation.

15. juni 2020 - 15:42

30. juni lukker Bent Laugesen A/S i Kærbølling ved Vejle sin vognmandsforretning, men ånden fra 83 år og tre generationer får lov at leve videre.

 

Det gør den, fordi Universal Transport A/S overtager aktiviteterne.

 

»Bent Laugesen A/S er som vores en familieejet virksomhed, og det er en virksomhed, jeg altid har set op til. De seneste mange år har Peter og Per Laugesen drevet virksomheden, og de fokuserede som deres far og bedstefar på et højt serviceniveau, hvilket vi efter bedste evne fortsætter med i fremtiden,« udtaler Brian Søgaard, indehaver af Universal Transport.

 

Med overtagelsen tilføjer Brian Søgaard et ekstra ben til sin virksomhed, da kapaciteten til containerkørsel går fra 10 til 50 containere.

Peter Laugesen har i 30 år arbejdet med familievirksomheden, og han er sammen med sin bror Per Laugesen 3. generation i en virksomhed, som også rummer 3. generationskunder.

 

»Vi har søgt efter en vognmand, som kan løfte de opgaver, vi har håndteret i rigtig mange år, og det har vi fundet i Brian Søgaard og Universal Transport,« siger Peter Laugesen.

Læst i alt:

2968 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger