Navne

14. juni 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Uno fejrer 20 år med østgående transporter

Uno fejrer 20 år med østgående transporter

14. juni 2019 - 01:43

Uno Transport fejrer 20-års jubilæum. Transportvirksomheden, der har flere Gazelle-priser på CV'et, er vokset fra at være et enmandsfirma til at blive en markedsførende virksomhed med over 50 fuldtidsansatte, hovedkontor i Viby og en række lokale kontorer i Østeuropa.

 

Uno Transport blev bogstaveligt talt etableret bag et forhæng i et mindre kontorfællesskab i midten af Aarhus, men dengang som nu var der fokus på fragt og transport til Østeuropa.

 

»At der er en forbindelse mellem firmanavnet og familienavnet er langt hen af vejen en tilfældighed. Men det endte med at blive "Uno", fordi navnet rent faktisk indfanger formålet med forretningen og ambitionen om at blive bedst i Baltikum, først i Østeuropa – og levere transportløsninger i høj kvalitet hele vejen igennem. Et formål som vi har holdt fast i lige siden, selvom der selvfølgelig er kommet flere medarbejdere, forretningsområder og produkter til,« fortæller Kim Uno Mogensen, stifter af og adm. direktør i Uno Transport.

Og hvad med de kommende år?

 

»Jeg ser fortrøstningsfuldt på fremtiden, hvor jeg forventer at fastholde vores sunde, solide økonomi og udvide virksomheden via organisk vækst på det østeuropæiske marked,« siger Kim Uno Mogensen, som ser frem til at fejre jubilæet sammen med kolleger, kunder, venner og samarbejdspartnere.

Læst i alt:

682 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger