Navne

1. september 2016 - 14:48

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Vildt Ræs kulisse for 10 år hos ITD

1. september 2016 - 14:48

Det er ikke hver dag, at ITD har en jubilar, men i går rundede konsulent  Dan Zoega Christensen sine første 10 år i brancheorganisationen.

 

- Derfor vil jeg gerne invitere så mange som muligt med til Det Vilde Ræs i Brørup nu på lørdag (3. september hos Nordisk Dæk Import), siger Anne Mikkelsen Thyssen, salgschef i ITD. 

 

Her vil Dan nemlig også være til stede mellem klokken 10 og 16.

 

Diesel i blodet

Den glade Dan har tilbragt hele sit liv i transportbranchen. Han er søn af en vognmand og har både været chauffør, konsulent i en chaufførrekrutteringsvirksomhed, og nu er han konsulent og ITD’s forlængede arm ud til alle medlemmerne:

- Han har et skarpt øje for, hvad der rører sig i branchen, og han fungerer som et perfekt bindeled mellem branche og ITD som organisation, forklarer Anne Mikkelsen Thyssen.

 

Hun fremhæver i særdeleshed Dans fremragende evne til at formidle, hvordan ITD og ITD’s servicer kan give værdi og gøre en forskel i den enkelte transportvirksomhed.

 

Ud over sin daglige gang som konsulent, hvor han sparker dæk i både Midt-, Vest,- og Sønderjylland, jonglerer Dan også rundt med fem netværk, arrangerer motorcykelture for medlemmerne og sørger for spændende studieture.

 

Læst i alt:

24 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger