Navne

3. april 2018 - 02:03

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Vognmand vokser med 50 ansatte

3. april 2018 - 02:03

- Jeg har ikke tid til at snakke med dig. Jeg bliver kimet ned, og jeg har ikke noget at tilføje i forhold til pressemeddelelsen.

Sådan melder vognmand Mads Kloster, indehaver af Kloster A/S i Løsning ved Horsens, til Vognmandens Fagblad.

 

Tre forretninger

Anledningen er, at Mads Klosters transportforretning per 1. april overtager aktiviteterne i de tre vognmandsforretninger HM Logistik, OM Transport og PR Transport, der hidtil har været en del af HM-koncernen med nybygget hovedkvarter på Orionvej 10 i det sydvestlige Horsens.

 

- Der står jo i pressemeddelelsen, at der flyttes 50 mand. Det er blandt personale, disponenter, mekanikere og chauffører, tilføjer vognmand Mads Kloster til ’forhøret’ fra Vognmandens Fagblad.

Ingen afskediges

Til Vejle Amts Folkeblad forklarer Mads Kloster også:

 

- Udvidelsen er et kvantespring for os. Vi har haft en glidende ekspansion siden firmaets etablering i 1970, men det her er den største udvidelse.

Mads Kloster forventer, ifølge avisen, at ”der vil være synergieffekter på administration og biler, men (vognmanden) understreger, at ingen ansatte skal afskediges”.

 

Som HM-koncernen arbejder Kloster A/S også fra et nyt hovedkvarter, på Helge Nielsen Allé 13 i Løsning, der suppleres af en adresse i Horsens.

Læst i alt:

57 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger