Navne

11. oktober 2019 - 02:22

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Volvo: Chefskifte i Nordjylland

Volvo: Chefskifte i Nordjylland

Morten Sørup er ny chef hos Volvo Truck Center Aalborg.

11. oktober 2019 - 02:22

Morten Sørup er udnævnt til ny chef hos Volvo Truck Center chef i Aalborg. Han overtager posten efter Poul Christensen, der drosler ned, inden han i løbet af næste år går på velfortjent pension. Morten Sørup er udlært hos Volvo Truck Center i Brønderslev og har været hos Volvo i sammenlagt 19 år som mekaniker og værkfører. Han er 43 år gammel og bor med sin kæreste og tre sønner i Brønderslev.

 

Cheferne hos Volvos truckcentre har det overordnede ansvar for reservedele og værksted i deres Volvo Truck Center filial og er dermed garant for, at alle kunder fortsat oplever en ensartet god kundeservice i alle dele af forretningen.

 

Volvo Truck Center består af 270 medarbejdere, fordelt på syv filialer i Hillerød, Taastrup, Aarhus, Randers, Aalborg, Holstebro og Viborg. Volvo Truck Center er en del af Volvo Danmark og er ansvarlige for salg og service af Volvo Trucks og Renault Trucks.

Læst i alt:

129 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger