Navne

20. april 2022 - 16:00

App linkNu på Google Play

Volvo styrker sit elektriske salgsteam

Volvo styrker sit elektriske salgsteam

20. april 2022 - 16:00

Volvo ønsker at imødekomme kundernes stigende interesse for elektriske lastbiler, og har pr. 1. april ansat endnu en medarbejder i teamet.

 

Volvo Danmark er fast besluttet på at drive revolutionen af elektriske lastbiler, og vores markedsledende position i Europa er et bevis på, at vi gør det. Det kræver flere ressourcer, og derfor er det en stor glæde at byde velkommen til Michael Holm Sparlund, der er startet som E-mobility Sales Engineer. Han skal sammen med Joakim Nilsson, Business Development Manager, supportere vores kunder omkring alternativ og grøn transport.

 

Michael er 34 år, bor i Måløv med sin kone og to børn. Han er uddannet busmekaniker hos Volvo Truck Center Taastrup og fortsatte derefter som svend samme sted. Efter 10 år hos Volvo, blev Michael ansat i Københavns Lufthavn, hvor han arbejdede som ”selvkørende” busmekaniker med ansvaret for den daglige drift. Det sidste års tid har Michael arbejdet hos SHIFT Electric Moblity som teamleder og EV-tekniker, hvor han beskæftigede sig med BYD og Yutong el-busser.

Det markante fokus og krav til alternativer for tung transport, er i tråd med at salget af flere elektriske lastbiler tager fart. Volvo glæder sig til at præsentere de tunge Volvo Electric FH, FM og FMX i løbet af de næste måneder.

 

Læst i alt:

1157 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger