Navne

16. december 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Westco Transport bliver en del af NorSea

16. december 2019 - 01:42

NorSea køber samarbejdspartner for at udbygge speditionsruten til Skotland og styrke synergien på tværs af Nordsøen.

 

NorSea udbygger nu sin speditionsforretning med et opkøb af den midtjyske speditør Westco Transport.

 

Westco Transport er veletableret som specialist på Skotland-Danmark-ruten, og NorSea og Westco Transport har samarbejdet gennem mere end 25 år. Det vil derfor både være business as usual, når Westco Transport nu integreres i NorSea, og samtidig åbne op for helt nye muligheder, siger Anders Aalund Olsen, Head of Logistics & Offshore Services:

 

»Vi føjer en virksomhed til porteføljen, som har en god forretning og en fast kundegruppe – det skal Westco Transport endelig blive ved med. Med opkøbet sikrer vi vores vigtige rute til Skotland, og vi får desuden mulighed for at udvide og udvikle forretningen. Det passer rigtig godt ind i vores strategi om at skabe en større sammenhæng, effektivitet og synergi på tværs af Nordsøen og øge samarbejdet mellem vores baser,« siger Anders Aalund Olsen.

Westco Transports direktør, Martin Jul, som er anden generation i virksomheden, vil fortsat være den primære kontaktperson og indgang for kunderne.

 

Med opkøbet er der nu 53 medarbejdere i NorSea Logistics, som tilbyder alle former for spedition, shipping, kurerservice og fortoldning – primært inden for olie- gasindustrien, offshore vindindustrien samt den maritime industri. NorSea Logistics er en del af NorSea Denmark med i alt 230 medarbejdere.

Læst i alt:

912 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke