13. september 2017 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nye rammer til Colas på Sjælland

13. september 2017 - 01:44

Af Redaktionen |

Asfaltentreprenøren Colas Danmark A/S har i de sidste tre-fire år gået og kigget efter et nyt værksted til at reparere de mange maskiner, der bruges til at anlægge og vedligeholde vejene på Sjælland. For nylig besluttede ledelsen at flytte virksomhedens værksted fra Glostrup til Greve, hvor Lastas havde ledige lokaler i Ventrupparken.

 

På Colas Danmarks nye værksted i Greve har mekanikerne en 900 kvadratmeter stor hal, som lige er blevet støjisoleret. Ved siden af værkstedet har virksomheden også fået en stor vaskehal til at rengøre asfaltmaskinerne. Bag vækststedet har Colas en 4.000 kvadratmeter stor plads til opmagasinering af deres materiel.

 

»Vi har indgået en 10-årig lejeaftale med Lastas, der ejer bygningen og grunden. Vi var rigtig glade, da vi fandt det her sted. Vi kunne se mulighederne i at etablere vores nye værksted i Greve. Her har vi fået plads til at indrette det helt ideelt til vores behov. Vi kan heller ikke få en bedre placering geografisk i forhold til vores aktiviteter på Sjælland. Vores nye værksted ligger i et trafikalt knudepunkt i forhold til motorvejen, som har fået et ekstra spor på Køge Bugt strækningen. Nu kan vi hurtigere end før komme frem og tilbage mellem værkstedet og det sted, hvor asfaltarbejdet udføres. Økonomisk er det en fordel, at vi hurtigt kan få maskinerne ind på værkstedet og tilbage igen til vejen,« siger afdelingsleder Finn Borgermann fra Colas Danmark.

Colas blev grundlagt i Danmark i 1930 men er i dag franskejet. Colas Danmark leverer forskellige slags asfaltløsninger for både private og offentlige kunder i hele Danmark, herunder stat, kommuner, boligselskaber, landbrug, og virksomheder.

 

Læst i alt:

931 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk