Økonomi

21. maj 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Husk fokus på at skabe vækst

21. maj 2019 - 02:40

Midt i den aktuelle valgkamp op til folketingsvalget, onsdag 5. juni, leverer Dansk Industris direktør Kent Damsgaard meldingen om, at politikerne ikke må glemme deres fokus på at skabe vækst.

Det melder DI Business.

 

- Nogen vil måske hævde, at det ikke er overraskende her seks år inde i en højkonjunktur og med et rekordhøjt antal arbejdspladser, at politikerne begynder at tage de gode tider lidt for givet. Men det er jo lige præcis nu, hvor det så bliver farligt. Al erfaring fortæller os, at når det politiske fokus fjernes fra at skabe vækst og fremgang og i stedet flyttes over på at øge udgifter, så går der ikke længe, før det går galt med økonomien, lyder det blandt andet fra Kent Damsgaard.

 

Ny prognose

Dansk Industri har netop fremlagt en ny økonomisk prognose for de kommende år. Den melder om fortsat økonomisk vækst, dog nedsat som følge af manglen på arbejdskraft.

 

- I sig selv drønærgerligt, at vi ikke får nok ud af de gode tider, fordi virksomhederne må takke nej til ordrer, fordi de simpelthen mangler folk. Dels fordi vi går glip af en værdiskabelse, som vi kunne have brugt til investeringer i fremtiden, og dels fordi vi skuffer nogle kunder, som så ser andre steder hen. Begge dele gør os i den grad mere sårbare, den dag økonomien vender, lyder det blandt andet videre fra DI-direktør Kent Damsgaard.

Læst i alt:

12 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger