Økonomi

18. august 2017 - 02:55

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny samkørsel med 363 biler

18. august 2017 - 02:55

Et nyt og tæt transportsamarbejde mellem Padborg og Vejen i Sønderjylland ser nu dagens lys.

Transportvirksomheden Contino Holding A/S fra Padborg køber således 51 procent af aktierne i Niels Pagh Logistics A/S med hovedsæde i Vejen.

Dermed bliver Contino hovedaktionær i Niels Pagh Logistics.

 

Flemming Jørgensen, direktør og medejer hos Niels Pagh Logistics, er stolt og meget tilfreds med, at aftalen mellem de to virksomheder er faldet på plads.

- Det er lige nu vejen frem i transportbranchen, at vi går sammen i større enheder i stedet for at udkonkurrere hinanden. Det giver os mulighed for at betjene endnu større kunder, og vokse som virksomhed. Når vi slår vores kapital sammen, står vi stærkt, siger Flemming Jørgensen.

Indkøb mindre dyrt

Han tilføjer til Trans Inform - Vognmandens Fagblad:

- Vi har 80 biler, mens Contino har 283. Vores kerneområde er kørsel til og fra Spanien, men vi har også kontorer i Bulgarien, Rumænien og Letland. Vi har altså chaufførerne, og vi har adgang til at rekruttere flere. Samtidigt kan begge virksomheder nu spare mange penge ved fælles investeringer og indkøb i fremtiden.

 

Ib Rossen Nissen, bestyrelsesformand for Contino Holding A/S, supplerer:

- Vi kan nu udvide forretningen på områder, hvor vi ellers skulle gøre det alene. Vi er blandt andet interesserede i at drive virksomhed i Østeuropa, og her er Niels Pagh Logistics A/S allerede på markedet. Og det ser vi som en stor fordel.

Uændret personale

De to virksomheder vil foreløbigt fortsætte uændret, hvad angår ledelse og ansatte, men kunderne vil alligevel kunne mærke en forskel.

 

- Vi kan nu udvide servicen med ruter til Spanien, hvor Niels Pagh A/S kører til og fra Skandinavien, tilføjer Ib Rossen Nissen.

Læst i alt:

24 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger