Organisationer

26. juni 2018 - 02:10

App linkNu på Google Play

Vognmanden

- Dårlig kontrol, ingen respekt

26. juni 2018 - 02:10

Jens Groot, leder af kontoret hos FDL - Frie Danske Lastbilvognmænd, ser delvist positivt på fremtiden, efter at FDL tidligere i foråret flyttede samtlige aktiviteter i den nu lukkede indkøbsforening FDL Indkøb ApS ind under selve medlemsforeningen FDL.

 

- Vi har ganske enkelt flyttet samtlige aktiviteter fra indkøbsforeningen ind under selve medlemsforeningen for at spare penge og lette det administrative arbejde, lyder det blandt andet fra Jens Groot til Vognmandens Fagblad.

 

Bedringer på vej

Om fremtidsudsigterne for den godt 100 medlemmer store vognmandsforening, siger Jens Groot blandt andet:

 

- Det er lidt svært at se, at vognmændenes økonomi udvikler sig væsentligt i positiv retning. Men der er da bedringer på vej, i form af den øgede kontrol med varebilerne under 3500 kg. Vi har bare ikke fået et bedre kontrolapparat – vi mangler et effektivt tungvognspoliti.

Manglende respekt

Samtidigt peger kontorleder Jens Groot på, at der ikke er respekt for de nuværende regler på tungvognsområdet.

 

- Og nu skal politiet så også kontrollere varebiler. De store kontroller tager i forvejen meget lang tid ude på vejen, og bagefter tager det lang tid med papirarbejdet. Det er der måske nogle, der udnytter.

 

FDL’s kontor ligger på Exxit59’s område, på Transitvej 10, få kilometer nord for Vejle.

I forbindelse med lukningen af indkøbsforeningen FDL Indkøb er næstformand Carsten Fruelund Poulsen, formand Knud Sørensen og Thorkild Tofte Thisgaard fratrådt selskabets bestyrelse. Det samme er suppleant Per Frederiksen samt direktionens Christian Peter Jensen.

Bak os op

Formand Knud Sørensen udtalte i sin sidste formandsberetning - i forbindelse med lukningen af selskabet:

 

- Vi skal have flere til at bakke op om (indkøbs)aftalerne. Selv om oliesalget stort set er status quo, er det alligevel skuffende, at der ikke er flere, som bruger vores olieaftale med Circle K. Det er nok især en følge af den skærpede konkurrence, hvor vi har opfattelsen af, at alle forsøger at lokke kunder til ved igen og igen at tilbyde større rabatter. Men hvis vi skal være med, er der en naturlig grænse for, hvor meget der kan ofres på administrationen.

God kredit

Knud Sørensen gav også udtryk for, at konkurrencen næppe bliver mindre i de kommende år.

 

- Men da vi er nødt til at vurdere økonomien, kan vi ikke bare lige gå ud og overbyde andre, så derfor er vores bedste salgsargumenter de langsigtede aftaler med en ret god kredittid og brændstof, der opfylder det, Circle K lover. Hvis ikke det er nok, kan vi ikke gøre ret meget mere.

Læst i alt:

29 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger