3. september 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

REA Erhvervsbiler sætter fokus på bæredygtig kørsel med økonomisk gevinst

3. september 2020 - 01:40

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen pga. corona-pandemien.

I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

Indtil da varmer vi her på lastbilmagasinet.dk op til den virtuelle Transport Øst med en række artikler med fokus på det, der rører sig hos nogle af de udstillere, som ellers stod klar til at udstille i Greve:

 

REA Erhvervsbiler har fornøjelsen af at kunne præsentere den nye Iveco S-Way NP med naturgas som drivmiddel. Brugen af LNG/LBG reducerer CO2-udledningen markant, og det er samtidig en effektiv løsning med op mod 1600 km kørsel på en optankning.

»Der kan opnås store CO2-reduktioner ved at benytte gas som drivmiddel, hvilket man i andre europæiske lande er begyndt at reagere på med støtteordninger, fritagelse af vejafgifter og optankningsmuligheder,« fortæller Ole Trier, salgschef hos REA Erhvervsbiler.

 

Iveco S-Way NP kører blandt andet gratis på de tyske motorveje med MAUT-fritagelsen helt frem til udgangen af 2023 for tunge køretøjer på naturgas over 7,5 tons. Det er således muligt at opnå TCO-besparelser på op mod 222.000 kr. pr. år*. Samtidig udvides distributionsnetværket for naturgas på de vigtige transportveje gennem hele Europa, og antallet af LNG-tankstationer forventes at stige fra 249 i 2019 til over 450 i 2022.

 

»Ud over sin rene og effektive kørsel er Iveco S-Way NP, med sit nye førerhus og fokus på konnektivitet, samtidig langt mere lydsvag end en tilsvarende diesel-model. Vi byder alle velkommen til at komme forbi os i REA og høre mere om dine muligheder,« slutter Ole Trier af.

 

Iveco er, ud over Iveco S-Way NP, naturligvis også leveringsdygtige i gasbiler, helt ned til 3.500kg, som kan bruges til lokal distribution.

Lidt om REA:

REA Erhvervsbiler A/S har mere end 40 års erfaring med Iveco og tilbyder et stort udvalg af nye og brugte vare- og lastbiler. Med afdelinger i Roskilde, København, Slagelse og Næstved dækker de hele Syd- og Midtsjælland samt København.

 

*Den beskrevne besparelse er udregnet ved 150.000km/år. Besparelsen i danske kroner er omregnet fra 30.000€, med forbehold for at valutakursen kan variere.

Læst i alt:

2409 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger