Renault

6. februar 2018 - 02:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Franske el-lastbiler fra 2019

6. februar 2018 - 02:15

Renault Trucks oplyser, at producenten næste år lancerer en række elektriske lastbiler, baseret på ti års kundetest af elektriske lastbiler.

 

Alle Renaults elektriske lastbiler designes til bykørsel og produceres på Renault Trucks’ fabrik i Blainville-sur-Orne, Normandiet i Frankrig, hvor der nu indrettes et samlebånd til de kommende nye el-lastbiler.

 

Elektromobilitet er hjørnesten i Renault Trucks’ strategi for bæredygtig bydistribution. Elektriske biler bliver uundværlige i morgendagens mere miljøvenlige bytrafik, hvor de støjsvage elektriske (last)biler uden partikeludslip bidrager til forbedret luftkvalitet og mindre trafikstøj, så det også i højere grad bliver muligt at køre distribution om natten.

Fokus siden 2009

Siden 2009 har Renault Trucks investeret kraftigt i forskning og udvikling af elektriske lastbiler (elektromobilitet) og har arbejdet med omfattende kørselstests i samarbejde med kunder.

 

Forskellige typer rent elektriske lastbiler i klassen 12 til 16 tons er testet i samarbejde med Speed Distribution for Guerlain, Stef for Carrefour, Nestlé og Delanchy Group – hvilket giver Renault Trucks adgang til vigtige erfaringer om brugsbetingelser, batteridrift, infrastruktur til opladning og krav til vedligeholdelse af elektriske lastvogne.

Foruden denne testkørsel har Renault Trucks solgt elektriske lastbiler i 4,5 tons segmentet siden 2010.

Konkurrencedygtig

- Vores kommercielle erfaring med Electric Maxity har givet vores netværk vigtige erfaringer med at sælge, servicere og reparere elektriske køretøjer. Nutidens elektriske køretøjer er en konkurrencedygtig løsning, hvilket ikke var tilfældet i 2010, forklarer François Savoye, ansvarlig for Renault Trucks’ strategi for energieffektivitet.

Læst i alt:

8 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger