Renault

13. april 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Renault udvider Optitrack

13. april 2018 - 01:44

Af Redaktionen |

Renault Trucks tilføjer nye funktioner til Optitrack-systemet, der giver mulighed for at udnytte muligheden for midlertidigt træk på alle hjul efter behov og dermed overvinder begrænsningerne ved et "konventionelt" køretøj med konstant træk på alle hjul, især i forhold til brændstofforbrug, lasthøjde, vedligeholdelsesomkostninger og ekstra vægt.

Herudover leveres også en Optitrack+ version, der indeholder nye hydrauliske motorer beregnet til kunder, der arbejder under ekstreme forhold.

 

Systemets hydrauliske tryk er blevet øget fra 420 til 450 bar, hvilket medfører en 7 % stigning i det maksimale hjulmoment. Denne nye funktion øger trækkraften, så chaufførerne bedre kan klare de vanskeligheder, der er forbundet med at håndtere køretøjer med høj nyttelast eller i stejlt terræn.

 

For at sikre maksimal startkraft i de mest krævende situationer, har Renault Trucks tilføjet en "boost" funktion. Ved aktivering øges forhjulsdæktrykket til maksimalt tryk (450 bar) for at opnå optimalt startmoment.

 

Øget betjeningskomfort og manøvredygtighed

 

Optitrack-systemet afbrydes, når køretøjets hastighed når 50 km/t (sammenlignet med 40 km/t på tidligere versioner) og genoptages automatisk ved 20 km/t.

 

Endelig justerer en selvkalibreringsfunktion Optitrack-systemets indstillinger. Der er desuden tilføjet et ekstra bakgear (R2) for optimal manøvredygtighed i alle typer terræn.

 

Optitrack er udviklet af Renault Trucks i samarbejde med Poclain Hydraulics i 2009 og er tilgængelig til C 2,5 serien.

Læst i alt:

648 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger