Scania

19. maj 2017 - 01:15

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Garanti op til 1,2 mio. km.

19. maj 2017 - 01:15

AC Mejerimaskiner i Løkken har gennem mere end 30 år specialiseret sig i produktion og forhandling af rustfri tanke og andet udstyr til mejeribranchen over hele verden.
Det giver masser af transport, så derfor har AC Mejerimaskiner valgt at have eget materiel til transport af det ofte overdimensionerede gods.

Virksomheden har desuden grøn tilladelse og kan derfor køre for speditører, når der ikke er behov for at transportere eget gods.


For nylig har Stiholt leveret en ny Scania til virksomheden. Den nye R 580 A6x2NB kører fremover bl.a. med virksomhedens egen nedbyggede udtrækstrailer. Trækkeren er fabriksopbygget med luftforskydelig Jost-skammel, sideskørter, 710 plus 320 liter brændstoftanke og 76 liter AdBlue-tank i chassiset.


Inden levering har Stiholt desuden færdiggjort opbygningen med diverse dørkplader, ophæng til snekæder, værktøjskasse placeret lodret bag sidespoiler i højre side samt diverse arbejdslys og lysskilt.


Lastbilsælger Peter Munkholm står for handlen, der også omfatter en serviceaftale med udvidet drivlinegaranti på op til ti år og 1,2 mio. kilometers kørsel.

Læst i alt:

8 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger