Scania

19. september 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Scania holder klimadag for alle medarbejdere

Scania holder klimadag for alle medarbejdere

19. september 2019 - 01:45

For at vise sit engagement i at bekæmpe klimaforandringerne og nå målet fra Paris-aftalen afholder Scania en international klimadag. Fokus vil være på at afholde en times session i bæredygtighed for Scanias medarbejdere.

 

»Vi har arbejdet målrettet med bæredygtighed, og det har en stor påvirkning på vores produkter, vores produktion og måden, vi driver forretning på,« siger CEO Henrik Henriksson.

 

»Nu tager vi endnu et vigtigt skridt og vælger kurser som vores tiltag i forbindelse med vores klimadag, da vi mener, at en større viden om klimaforandringerne er afgørende for at kunne opfylde målene i Paris-aftalen.«

 

Scanias klimadag finder sted 20. september som en forløber for FN's "Climate Action Summit" i New York. Denne dag vil alle medarbejdere gennemgå en times læring om klimaforandringerne, og virksomheden vil trække på idéer fra alle medarbejdere til, hvordan Scania kan forbedre sit arbejde yderligere for at opnå større bæredygtighed i alle aspekter af driften.

Læst i alt:

1055 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger