1. august 2022 - 08:05

App linkNu på Google Play

Stor rejsedag betød kø ved grænseovergangene

Stor rejsedag betød kø ved grænseovergangene

1. august 2022 - 08:05

Lørdag den 30. juli var blandt de helt store rejsedage ved landegrænsen mellem Danmark og Tyskland. Dels er mange turister på vej mod Danmark i bil i denne tid, dels er mange borgere på vej hjem fra ferie.

 

- Vi har oplevet ventetider på cirka 30 minutter ved de store grænseovergange. Det kan vi naturligvis godt forstå kan være frustrerende, men vi gør, hvad vi kan, for at få de rejsende hurtigst muligt igennem den strikprøvevise indrejsekontrol, understreger politiinspektør Henrik Thrane Jensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

 

Han tilføjer, at der også er lyspunkter i forhold til afviklingen af trafikken.


- Vi kan se, at flere bilister er blevet opmærksomme på de to mindre grænseovergange, der ligger tættest på Frøslev, Padborg og Kruså. Og det er et godt eksempel på, at trafikanterne ikke låser sig fast på at benytte de større grænseovergange, men løbende undersøger, hvordan de hurtigst passerer grænsen. Dette sammenholdt med, at vi situationsbestemt udnytter den samlede kapacitet bedst muligt, gør, at vi fortsat vil have fokus på at afhjælpe kødannelsen mest muligt, fremhæver politiinspektøren.

Læst i alt:

258 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke